OVER MIJ

Ik, Griet °1977, heb een master pedagogiek en deed een vierjarige opleiding emotion-focused therapy. Ik werk ondertussen zo'n 15-tal jaar individueel met volwassenen. 

Daarnaast ben ik de laatste jaren gepassioneerd geraakt door het werk met groepen

Ik heb uiteraard ook steeds mijn persoonlijk proces gelopen en me hierin op vele vlakken laten inspireren via workshops en opleidingen.

Ondertussen wordt mijn werk door verschillende invalshoeken beïnvloedt... zoals...

- Energetisch werk. Ik leerde de kracht van energie en intuïtie kennen en hoe hiermee te werken. Ik volgde 'intuïtieve ontwikkeling' bij Timotheus, deed opstellingenwerk, zenshiatsuopleiding,...

 

- Vrouwencirkels. Het samen in de cirkel zitten met vrouwen, de 'sacred space' die er ontstaat, het delen, helen,... De ervaring van verschillende cirkels deed me een 'vergeten weten' terugbrengen. Ook de jaaropleiding 'magie van vrouwelijke seksualiteit' inspireert me in het werk met vrouwen. 

- Stilte en meditatie. Ik ging de stilte opzoeken. Deed lange stilteretraites, kortere weekends, bij doorwinterde boeddhisten of iets milder. Ik volgde de opleiding voor mindfulnesstrainer. 

- Reconstructive. Transpersoonlijk (body-to-body) werk. Vooral het lichaamswerk inspireert me sterk. Ik deed het werk zelf verschillende weekends, volgde de facilitatoropleiding en de opleiding transpersonal coaching. (kijk eventueel bij www.reconstructiveschool.be)

- De natuur en het leven zelf :-)

- wat 'beyond' is... hoe je het ook noemt... ruimer bewustzijn, spiritualiteit, het transpersoonlijke, het niet-weten... Voor mij is dat ook de wijsheid uit de natuurvolkeren, het sjamanisme of andere tradities.

Griet-6 copy (3).jpg

Reis ver

drink wijn

denk na

lach hard

duik diep

kom terug

 

Spinvis

Iets over mijn werkervaring

In grote lijnen werkte ik in het verleden vooral in de Bijzondere Jeugdzorg, het CLB en met volwassenen in een psychiatrisch ziekenhuis. Ik combineerde dit vaak met lesopdrachten in het onderwijs en individuele psychotherapie

In 2015 liet ik het werken in dienstverband los en creëerde ik het werk dat bij me past... Ik combineer nu het groepswerk met 'de grieten' met individuele psychotherapie.

Iets over mijn visie

 

Ik ben geïntrigeerd door de paradigmashift die we in deze tijd aan het maken zijn… op weg naar een eenheidsbewustzijn… naar een tijd waarin het vrouwelijke meer een plek krijgt in verbinding met het mannelijke.

Ik geloof er in dat we als vrouwen in ons licht mogen gaan staan. Elk op onze eigen manier vanuit onze eigen kracht.

Vrouwelijke kwaliteiten mogen weer aandacht krijgen en gaan onszelf en de ruimere wereld zoveel verder brengen. Kwaliteiten als intuïtie, voelen, zijn, met donkerte omkunnen, verbinden, cyclisch denken, creativiteit, ontvankelijkheid, overgave, zachtheid,...

Ik geloof er in dat we dit samen te doen hebben. Dat we hiervoor naar binnen te gaan hebben en vaak ook nog wat opruimwerk moeten doen.

Ik wil graag vrouwen met elkaar verbinden om bij hun intuïtie en kracht te komen en echt hun eigen ding te gaan doen. Volgens mij gaan we naar een tijd die dat nodig heeft.

en verder...

 

Enkele jaren op tram 4, mama van een zoontje van 5, vriendin van Tim, ben een beetje een warhoofd, ik hou van de bergen, van buiten zijn, van ploeteren met een surfplank in zee, ik woon op ‘den buiten’, heb jarenlang in ’t stad gewoond, geniet van theater, van dansen, van samen zijn en van alleen zijn, ik sta vaak op mijn yogamat, volgde creatieve workshops allerhande maar blink in niks uit, ben aangetrokken tot alle mensen die iets over ’t leven te vertellen hebben, hou van reizen, van ‘on the road’ zijn, letterlijk en figuurlijk, …

Anderen over mij:

"Ik heb me echt gezien gevoeld door jou in een essentieel stuk van mezelf. Sindsdien geniet ik precies terug wat bewuster van kleine dingen. Alsof er een draadje tussen mijn binnenkant en de wereld weer wat steviger geworden is." Margot

"Griet geeft door haar 'zijn' veiligheid." Irene Langeveld (www.irenelangeveld.nl)

"Dankjewel voor je warme luisterend oor én energie, je wijze inbreng in het mij tot 'rust' brengen. Ik kon er achteraf weer helemaal tegenaan en ik heb er mooie 'besluiten' uit gehaald. Zo besef ik weer dat het ok is om mijn grenzen aan te geven en het helemaal ok is om ook mezelf naar 'waarde' te schatten." An Denys 

Ontvang je graag inspiratie en recente info over mijn aanbod?