6f96ed06f63e4715005cd0313688bf6a.jpg

Er staan... én vrouwelijk zijn...

dat gebeurt er als je je vrouwelijke seksualiteit weer gaat belichamen.

Dan boor je zoveel kracht aan, dan ben je ontembaar.

Dit gaat niet over een vervormde seksualiteit, 'zo of zo moeten zijn',

en nog minder om de hele tijd 'aan' staan. 

Je vrouwelijke seksualiteit weer belichamen gaat over je innerlijk weten weer aanspreken, grenzen voelen, levensenergie en plezier. Het gaat over de magie, de speelsheid, de onschuld en de vrijheid weer toe-eigenen. Even goed gaat het over het cyclische, je diepte en donkerte en de rijkdom die hierin verborgen zit, over de cyclus van leven-dood-leven en zoveel meer.

Ook over helemaal aanwezig zijn in je lichaam, alles van jou laten meedoen, jezelf inbrengen in kracht en kwetsbaarheid. Jezelf durven overgeven en je sensualiteit toelaten. Wakker maken wat je hebt proberen verbergen, helen wat nog mag geheeld worden.

IMG_1043.jpg

Daar waar (collectief) onze grootste gekwetstheid zit, zit ook onze grootste kracht

Tweedaagse workshop vrouwelijke seksualiteit

14 en 15 januari 2023

In dit weekend creëren we een 'sacred space' waarin we onbegane wegen verkennen. We openen het vergeten weten, verwelkomen alles en zakken in ons lichaam en bekken. We verzachten, smelten en openen. 

Terug contact maken met onze baarmoeder is een centraal thema in dit weekend. 

We maken gebruik van de kracht van de cirkel, de drum, dans, energetisch werk, opstellingen, beweging, meditatie,... We geven soms taal aan onze ervaringen maar het accent ligt op lichamelijke ervaringen. Het is alsof we hierdoor een andere ruimte betreden, bij een ander bewustzijn komen ook. Ons vrouwelijk lichaam is als een poort naar onze wijsheid.

 

6f96ed06f63e4715005cd0313688bf6a.jpg

In deze workshop laten we een helend veld ontstaan waarin er veel mogelijk is maar niets moet. De kleren blijven aan en er wordt niets geforceerd. 

Oefeningen kunnen wel intens zijn, als je twijfelt of dit nu iets voor jou is, neem gerust contact op!

IMG_1043.jpg

De workshop heeft op een diepere laag iets verschoven, alsof ik 'in de fond' terug op iets kan bouwen. Er is zoveel veranderd achteraf, in verschillende relaties is er weer een beweging. M.

Wat een diepgaande workshop. De stilte, mijn lichaam voelen nawerken, de verbinding met de groep bleef in me nazinderen, gaf me antwoorden, van concreet tot subtiel (maar wel verrassend helder). B.

Iedereen mag weten hoe deugddoend jullie werk is. M.

Wanneer?

 

14 en 15 januari 2023 

zaterdag van 10u tot 18u

zondag van 10u tot 17u

Waar? zaaltje in Sint-Ulriks-Kapelle (Dilbeek)

Prijs?

260 euro voor 2 dagen 

drank en versnapering inbegrepen, lunch zelf mee te brengen

Facilitator: Griet Smits

Assistentie: Hanna Wttrwulghe (Villa Hananda)

max aantal deelnemers 12