top of page

Kreta retreat

21 - 26 april 2024

 

In je vrouwelijke kracht!

Een yoga en qi gong retreat die de kracht van de volle maan, natuur en vrouw zijn eert

met Nathalie De Snijder en Griet Smits

WhatsApp Image 2023-12-19 at 14.29.32.jpeg

6 dagen om je op te laden met de krachten van de natuur en jezelf en een groep vrouwen. We doen yoga, qi gong, wandelen, rusten, cirkelen, mediteren en reflecteren langs ongerepte stranden en rotsen in de branding.  

We werken met een unieke combi van yoga en qi gong(met Nathalie) en vrouwencirkels (met Griet).

Yoga en qi gong laat ons helemaal in ons lichaam zakken

en brengt de yin en yang energie in onszelf in een fijne, levendige balans. 

In de vrouwencirkels verkennen we hoe we vandaag vrouwelijkheid en vrouw -zijn invulling kunnen geven. Geïnspireerd door de mythologische verhalen van Kreta en maken we onze vrouwelijkheid in zoveel aspecten weer wakker. 

In deze retreat spelen we met de polariteiten van yin en yang, vrouwelijk en mannelijk, beweging en meditatie, zelfrealisatie en rust. We gaan aan de slag met je dromen en uitdagingen. We dansen met het leven, de maan en de zon, de yin en de yang, de vrouwelijke en mannelijke kracht, water en vuur. Door alle aspecten van jezelf te voelen, kan je een worden met al wat is en in je volle kracht komen.

 

Hier vind je alvast een voorproevertje van wat de retreat inhoudt, voor uitgebreide info en inschrijving verwijs ik naar www.purasvidas.lifekreta-2024

SUNRISE: 06:43

 

8h Yoga en qi gong (Nathalie) 

9h Abyanga en douche 

9h30 Ontbijt 

Vrije tijd, wandelen, lunch onderweg...

16u30 Vrouwencirkel (Griet)

18 h 30 Eten 

20 h Yoga en qi gong (Nathalie) 

21 h Vrije tijd en sleeping qi gong

 

SUNSET: 20:02

IMG_0073.jpg

Wanneer jouw vrouwelijkheid in al haar zachtheid, kracht, speelsheid, genieten en overgave meespeelt kan er zoveel nieuws en moois ontstaan. 

De retreat vindt plaats aan de ongerepte stranden van Zuid Kreta. De natuur voelt er aan als een tempel. Aan de voet van de tempel is een grot aan zee waar we kunnen mediteren. Melissa, de rotsformatie waar de retreat plek naar genoemd is, is een ander woord voor bij of priesteres. Het landschap is doorweven van mythen van oude vergeten culturen die we kunnen bewandelen met serene stappen. 

wild haar.jpg
b5b1deeb-512b-485d-a16e-9050e22ca626+(1).jpg
Screenshot+2022-05-11+at+10.04.52.jpg

Voor wie? 

  • Je zoekt balans in je leven tussen ontplooiing en rust, 

  • Je wil je vrouw zijn ten volle beleven op jouw unieke manier, 

  • Je wil het leven door je voelen bruisen en tot de volste expressie komen van jezelf (in je kunst, je job, je relatie, …)

  • Je bent klaar om leiderschap te nemen over je leven

  • Je durft je seksuele bronkracht te openen voor de realisatie van je hoogste zelf 

  • Je houdt van ongerepte natuur

Wie zijn wij? 

 

Nathalie De Snijder geeft de beweegsessies in de ochtend en avond vanuit haar jarenlange ervaring met yoga, qi gong, dans en meditatie. Ze nodigt je uit om intuïtief, jouw authentieke manier van beweging (en leven) te vinden.

Nathalie geeft al ruim 10 jaar yogales. Ze is opgeleid door het Nosara Yoga Instituut in Costa Rica en Shiva Rea. In 2022 is ze gecertificeerd om de Dragon Qi gong te onderwijzen door Meester Zhongxian Wu. Ze is een Master in NLP en een gecertificeerde soulart-facilitator. Dit is de vierde retraite die zij op Kreta geeft. Ze geeft regelmatig yoga in de regio Merchtem en richtte Puras Vidas op.

meer info over haar vind je op www.purasvidas.life

Griet Smits begeleidt de vrouwencirkels. Met de drum, meditaties, rituelen, energetisch werk en sharing opent ze je voor je baarmoederwijsheid en wordt jouw creatiekracht ten diepste aangesproken. Griet heeft 15 jaar ervaring met psychotherapie en werk in persoonlijke ontwikkeling. De laatste 7 jaar verdiepte ze zich in het vrouwenwerk. In haar werken met ‘de grieten’ geeft ze workshops voor vrouwen rond transformatie, innerlijk leiderschap en vrouwelijke seksualiteit. Eén van haar inspiratiebronnen is de training ‘Magie van vrouwelijke seksualiteit’ bij Sifra Nooter in Amsterdam. 

meer info over mij vind je hier

AdobeStock_332969419.jpg
bottom of page